استاندارد آسانسور

به دلیل اینکه آسانسور وسیله ای است که به طور مستقیم با جان افراد در ارتباط هست لذا اخذ آن الزامی می باشد. گواهینامه ای که شما محض احتیاط برای اثبات تلاش برای ایمن‌سازی آسانسورتان در صورت وقوع حوادث به آن نیاز دارید.

در صورتیکه حادثه ای رخ داد و آسانسور استاندارد نداشت چه کسی مسئول می باشد:

۱ – مالک یا مدیر ساختمان

بر اساس مقررات ملی ساختمان مالکان یا مدیران ساختمان در خصوص ایمن سازی واخذ تاییدیه های مورد نیاز آسانسور جهت اطمینان از عملکرد و ایمنی کافی باید نسبت به انجام سرویس‌های ماهانه و سالانه اقدام کنند.

۲-بهره بردار یا شخص استفاده‌ کننده از آسانسور

در حوادثی که بهره بردار نکات ایمنی را رعایت نکرده باشد، در صورت هرگونه اتفاقی که منجر به خسارت مالی و جانی شود برحسب نظر کارشناسان متخصص، باید نسبت به جبران خسارت وارده اقدامات لازم را به عمل آورد

بیمه آسانسور چیست؟

آسانسورساختمان زمانیکه استاندارد داشته باشد بیمه معتبر است در غیر این صورت شرکت بیمه هیچ تعهدی نسب به خسارت جانی و مالی نخواهد داشت.

شرایط گرفتن خسارت از بیمه چگونه است؟

در صورتیکه که ساختمان گواهینامه اولیه داشته باشد,شرکت بیمه تامین خسارت وارد شده را منوط به داشتن گواهینامه میداند.

ولی برای آسانسور هایی که بیش از یکسال  از بهره برداری آنها می گذرد، پرداخت خسارت منوط به داشتن قرارداد سرویس و نگهداری ماهانه با شرکت های آسانسوری  ذیصلاح  و دارای پروانه و مونتاز می باشد 

دو نوع گواهینامه استاندارد برای ساختمان وجود دارد:

استاندارد اولیه

برای گرفتن استاندارد اولیه (ساختمان های نوساز) مدارک زیر الزامی می باشد:

۱ – صفحه اول پروانه ساختمان

۲ – پشت و رو کارت ملی متقاضی پروانه

۳ – صفحه اول شناسنامه متقاضی پروانه

باید این نکته را در نظر گرفت که شاید ساختمان شما قدیمی باشد یعنی زمانیکه که استاندارد اجباری نبوده قبل  سال(۱۳۸۳) و بودن اخذ استاندارد گواهینامه پایان کار شما صادر میشد,در صورتیکه تمایل به اخذ استاندارد دارین به همراه گواهی پروانه ساختمان و مدارکی که در بالا ذکر شد میتوانید اقدام کنید.

استاندارد ادواری

در مرحله اول ممکن است شما گواهینامه اولیه را در سال های گذشته گرفته باشید,حال میخواهید استاندارد ادواری را دریافت کنید,خصوصا در ساختمان های پر تردد که ایمنی وجان افراد به عهده ی مالک یا مدیر ساختمان می باشد عقد قرارداد با شرکت های معتبر با مدارک ذکر شده قابل اجرا می باشد.

مدت زمان گرفتن گواهینامه اولیه بین ۲۰ تا ۳۵ روز و استاندارد ادواری بین ۱۰ تا ۳۰ روز است، لازم بذکر است زمان مد نظر جهت گرفتن گواهینامه به المان هایی از جمله کارهای ساختمانی که توسط کارفرما انجام می شود و شرکت بازرسی بستگی دارد و امکان کوتاه شدن زمان اخذ گواهینامه استاندارد نیز وجود خواهد داشت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۰۵۱-۳۸۰۰۱